Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 08 Studeni 2019 11:08

Radionica u udruzi Moje dijete Solin, u sklopu provedbe projekta „Izgradnja i opremanje Reciklažnog dvorišta Grada Solina“

Radionica u udruzi Moje dijete Solin, u sklopu provedbe projekta „Izgradnja i opremanje Reciklažnog dvorišta Grada Solina“ Foto: Grad Solin

Grad Solin, uz velikodušnu pomoć voditeljice udruge „Moje dijete“ Solin Ljubice Milković i voditeljice likovne radionice Udruge Vane Mršić, organizirao je edukativnu radionicu za članove Udruge.

Radionica se provodila kao dio informativno – obrazovnih aktivnosti za djecu i osobe s poteškoćama u razvoju, u sklopu provedbe projekta „Izgradnja i opremanje Reciklažnog dvorišta Grada Solina“.
Edukacija se sastojala od podjele letaka za osobe s poteškoćama u razvoju o potrebi i načinu recikliranja, te u izradi uporabnih predmeta od starog tekstila, papira i drugih iskoristivih otpadnih materijala.

Uz veliko zalaganje i trud članova Udruge, polaznika likovne radionice, pod vodstvom i u organizaciji voditeljice likovne radionice Vane Mršić, izrađeni su razni uporabni predmeti od starog papira, kartona, plastičnih vrećica i sl. (fotografije s radionice pogledajte u galeriji).
Zahvaljujemo voditeljici, svim članovima, suradnicima i zaposlenicima Udruge na sudjelovanju i zalaganju u provedbi informativno – obrazovnih aktivnosti.
Veselimo se i nadamo budućoj suradnji, a sve u cilju racionalnog i ispravnog raspolaganja otpadom.

Projekt „Izgradnja i opremanje Reciklažnog dvorišta Grada Solina“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europske unije. Ukupna vrijednost Projekta određena je na maksimalno 4.086.620,26 kn, od čega je bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa Konkurentnosti kohezija 2014. – 2020. sufinancirano 85% vrijednosti prihvatljivih troškova, odnosno 3.315.333,31 kn. Razdoblje provedbe projekta je od 17. studenog 2017. do 19. prosinca 2019.

 reciklazno dvoriste

 

 

Pročitano 2127 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr