Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 11 Prosinac 2019 12:18

Humanitarna akcija GK Salto za štićenike sv. Rafaela

Središnji dio akcije bit će priredba na kojoj će se prilozi prikupljati kroz prodaju ulaznica i dobrovoljne priloge posjetitelja

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!” M. Gandhi.

Ovog Božića budi ta promjena i pridruži se humanitarnoj akciji GK Salto “Božićna zvijezda za sv. Rafaela” i svojim prilogom uljepšaj Božić štićenicima samostana sv. Rafaela koji skrbi o osobama s posebnim potrebama.

U sklopu humanitarne akcije Gimnastički klub Salto Solin održat će u ponedjeljak, 16. prosinca u Gradskoj dvorani na Bilankuši s početkom u 19 sati svoju tradicionalnu božićnu priredbu koja se ove godine održava pod nazivom „Božićna zvijezda za sv. Rafaela“.

GK Salto akciju je pokrenuo u svrhu prikupljanje sredstava za nabavku opreme i uređaja za potrebe smještaja i rehabilitacije štićenika Samostana sv. Rafaela u Solinu, a trajat će od 11. do 31. prosinca.

Središnji dio akcije bit će spomenuta priredba na kojoj će se prilozi prikupljati kroz prodaju ulaznica i dobrovoljne priloge posjetitelja. Također će se i svi treneri i članovi kluba koji sudjeluju u organizaciji priredbe odreći svojih dnevnica i honorara i na taj način doprinijeti akciji.

Svi oni koji žele sudjelovati u akciji, a nisu u mogućnosti doći na priredbu koja će obilovati pjesmom, plesom, gimnastičkim akrobacijama i duhom božićnog darivanja, svoj prilog za štićenike Samostana sv. Rafaela mogu dati uplatom na račun otvoren za ovu akciju

IBAN: HR55240200061500075811 ili ubacivanjem priloga u kasice za donacije koje će biti postavljene na javnim mjestima u Solinu.

 

 

Pročitano 665 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr