Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Subota, 28 Ožujak 2020 20:08

Gradonačelnik Dalibor Ninčević pozitivan je na koronavirus!

Gradonačelnik Dalibor Ninčević pozitivan je na koronavirus! Gradonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević

Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani!

Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONA VIRUS.

Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite( nosio masku i rukavice ) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt sa virusom.

Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37.4 osjetio sam u četvrtak popodne te sam se odmah stavio u samoizolaciju.

U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerirao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da napravim test na korona virus.

Danas u popodnevnim satima sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru sa epidemiologom dao sve kontakte (u obitelji, na radnom mjestu), a i osobno sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.

Ja se osjećam dobro, imam blage simptome kao kod prehlade i blaže gripe te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice grada Solina.

Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus.

Zato dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdravstvenih službi.

Ako nije baš nužna potreba #OSTANITE DOMA!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači.

Vaš gradonačelnik!

 

Pročitano 1985 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr