Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 10 Travanj 2020 12:49

Obavijest roditeljima DV Cvrčak za početak rada u e-vrtiću

Poštovani roditelji,

DV Cvrčak-Solin započinje s provedbom posrednog odgojno-obrazovnog rada odgojitelja i stručnih suradnika objedinjenog pod nazivom E-vrtić u partnerstvu s roditeljima.

U narednom periodu odgojitelji će s vama komunicirati putem maila te će na tjednoj razini osmišljavati raznovrsne aktivnosti koje možete provoditi s djecom u svome domu. Uz to, s odgojiteljima svakodnevno možete razmjenjivati informacije o napredovanju vašeg djeteta, zatražiti savjet ili davati vlastite prijedloge. Sve detaljnije informacije možete dobiti od odgojitelja.

Mole se svi roditelji koji do sada nisu razmijenili mail adrese s odgojiteljima da to naprave tijekom narednih dana kako bi program što ranije započeo s radom. Ukoliko nemate broj mobitela odgojitelja vašeg djeteta, možete poslati sms poruku na službeni broj mobitela vrtića u koji je upisano vaše dijete.

Preporuka je da poruka sadrži sljedeće:
1. Vaše ime i prezime
2. Mail adresa
3. Imena odgojitelja vašeg djeteta

Odgovorni odgojitelj vrtića će zaprimiti poruku te će istu proslijediti odgojiteljima vašeg djeteta. Niže navodimo kontakte svih vrtića. Iskreno se nadamo da će ovakav oblik e-vrtića doprinijeti obogaćivanju vaših zajedničkih aktivnosti s
djecom te da će zadovoljiti vaše eventualne potrebe za povremenom stručnom podrškom naših odgojno-obrazovnih djelatnika. Uživajte u provedenom vremenu sa svojim djetetom te nam se u svakom trenutku obratite s povjerenjem!

Kontakt brojevi područnih objekata možete naći pod poveznicom https://www.djecjivrtic-cvrcaksolin.hr/php/wsCommon/wsGetDocument.php?f=5e8f57130f4fc.pdf

Čuvajte sebe i svoje najmilije! #ostanimodoma

 

Pročitano 997 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr