Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 27 Travanj 2020 11:18

Priopćenje Stožera civilne zaštite grada Solina

Poštovane sugrađanke i sugrađani, obavještavam vas da Stožer civilne zaštite Grada Solina kontinuirano radi na sprječavanju širenja bolesti Covid-19 postupajući po uputama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite.

Iako je epidemiološka slika na području Republike Hrvatske sve povoljnija i Nacionalni stožer civilne zaštite RH postupno popušta mjere, pozivamo sve građane da i dalje zadrže disciplinu jer je mjera socijalnog distanciranja i dalje na snazi.

Ponovno apeliramo na građane da se ne okupljanju u grupama te da je i dalje na snazi zabrana korištenja dječjih i školska igrališta. Ovim putem još jednom pozivamo roditelje i sve građane da se pridržavaju zabrane korištenja i poštuju donesenu mjeru te da ne puštaju djecu da se okupljaju i zajednički druže.

Pozivamo da se i dalje pridržavate i drugih preventivnih i higijenskih mjera i na taj način pokažete odgovornost u nastojanjima sprječavanja širenja zaraze korona virusom.

U svrhu nadzora nad pridržavanjem mjere zabrane okupljanja većeg broja ljudi te pridržavanja mjere socijalnog distanciranja Stožer civilne zaštite Grada Solina kontrolirat će područje grada preko svih raspoloživih službi sa kojima zajedno djeluje na sprječavanju zaraze.

Stožer svakodnevno prati razvoj situacije na terenu i ukoliko se ukaže potreba, angažirat će se dodatni broj ljudi, a sve u svrhu što kvalitetnijeg obavljanja zadaća naloženih od strane Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Grada Solina zahvaljuje svim građanima koji se kontinuirano i strpljivo pridržavaju svih mjera i ograničenja vezanih za sprječavanje širenja epidemije koronavirusa.

OSTANIMO DOMA I ČUVAJMO SVOJE BLIŽNJE

 

Pročitano 1145 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr