Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 07 Studeni 2019 11:36

Javna nabava za nabavu opreme za DV Cvrčak u sklopu Projekta Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH – Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje

Grad Solin, Stjepana Radića 42, 21210 Solin, Republika Hrvatska, OIB:40642464411, pokreće postupak javne nabave za nabavu opreme za DV Cvrčak u sklopu Projekta Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH – Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje.

Predmet nabave je nabava opreme za DV Cvrčak u sklopu Projekta Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH – Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje, sukladno Troškovnicima i Tehničkim specifikacijama koji su sastavni dio Dokumentacije o nabavi.

Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može elektroničkim sredstvima komunikacije putem EOJN RH dostaviti Naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni, najkasnije do 13. studenog 2019. godine.

Dokumentacija o nabavi sa svim prilozima je objavljena na EOJN : https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Javna nabava za nabavu opreme za DV Cvrčak u sklopu Projekta Unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH – Grada Solina te Općina Klis, Muć i Dugopolje - pdf

 

 

Pročitano 510 puta

Gradska uprava:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr