Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 23 Prosinac 2019 08:05

Javni natječaji ZOSI-a za dodjelu posebnih sredstava za zapošljavanje i održavanje zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada

Raspisani su Javni natječaji ZOSI-a (Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom) za dodjelu posebnih sredstava za zapošljavanje i održavanje zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je 20. prosinca 2019. godine javne natječaje za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu financiranja od 40.000.000,00 kn.

Na javne natječaje se mogu prijaviti poslodavci, neprofitne organizacije i osobe s invaliditetom koje se samozapošljavaju, a koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, sukladno uvjetima iz javnih natječaja.

Krajnji rok prijave na javne natječaje je 18. veljače 2020. godine.

Detaljnije informacije o raspisanim javnim natječajima, kao i obrasci zahtjeva, obrasci proračuna troškova programa i obrasci potrebnih izjava za natječaje dostupni su na web stranici Zavoda.

 

 

Pročitano 895 puta

Gradska uprava:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr