Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 09:58

NK SOLIN: Za sada prekid svih aktivnosti do 23. ožujka

NK SOLIN: Za sada prekid svih aktivnosti do 23. ožujka Za Solin složno

Za sada Izvanredna Skupština kluba nije odgođena!

Nogometni drugoligaš Solin je prekinuo sve zajedničke aktivnosti, službeno od prošle subote. Kako stvari stoje, prvenstvo se nastavlja utakmicama 22. kola, dok će se odgođena dva kola odigrati prema naputcima povjerenika natjecanja 2.HNL.

- Prekinuli smo sve zajedničke treninge do 22. ožujka. Igrači će od ponedjeljka trenirati individualno. A u međuvremenu će se pratiti razvoj situacije. Postupali smo slično kao i većina klubova po naputku liječničke službe. Posebni naputci nisu dati igračima. Od ponedjeljka će se sve točno znati. Za sada samo nema zajedničkog treninga – rekao je trener Solina Ivan Bubalo.

Uprava i vodstvo NK Solin, i Škole nogometa Tonći Boban - Bebi donijeli su službenu odluku o preventivnom prekidu svih trenažnih procesa do daljnjega i novih informacija o situaciji s Corona virusom. Prekid rada stupa na snagu sa ovom objavom! Nema treninga od petka 13. ožujka. Pazimo na vaše zdravlje i zdravlje vaše djece,…. Hvala na razumijevanju – rekao je Ante Boban, voditelj Škole nogometa.

Što se tiče održavanja Izvanredne sjednice Skupštine kluba, na kojoj će se birati i novi predsjednik kluba, za sada promjena nema. Zakazana je u ponedjeljak 16. ožujka 2020. s početkom u 19 sati u Domu Zvonimir.

Miro Podrug

 

Pročitano 400 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr